menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Súdwest Fryslân weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Súdwest Fryslân

Een kundige Payroll uit Súdwest Fryslân helpt u graag verder.

Is payrolling in Súdwest Fryslân iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Súdwest Fryslân of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Súdwest Fryslân een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Súdwest Fryslân u het voordeligst uit bent.

629
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
4.499
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Súdwest Fryslân

Professionele payrollbedrijven uit Súdwest Fryslân

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Súdwest Fryslân. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Luite Wansink, regiomanager in Súdwest Fryslân. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Súdwest Fryslân.

Payrolling laat u sneller groeien

Staat de sector waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel werknemers werken op basis van een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie zeer gunstig voor u. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur mogelijk. Wanneer u uw personeel zelf in dienst heeft, dan moet u na twee jaar tijdelijke contracten de werknemer vast in dienst moeten nemen. Binnen de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U mag een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de medewerker in vaste dienst neemt.

Voor u als ondernemer en uw werknemer kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Voornamelijk wanneer uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te tekenen. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun gehele studietijd verzekerd van een bijbaan.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, draagt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag nog uw prijsopgaven van verscheidene payroll bedrijven uit Súdwest Fryslân aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Súdwest Fryslân te zeggen hebben!

img

Diederick Derks

Ik had best wel haast bij het vinden van een Payroll. Mijn beste vriendin raadde Professionals Súdwest Fryslân aan en ik was aangenaam verrast. Door het duidelijke formulier en de snelle opvolging was de geschikte partij zo gevonden. Thanks Professionals Súdwest Fryslân!

img

Katrien Suring

Bedankt Professionals voor de snelle reactie. Jullie hebben de keuze een stuk makkelijker gemaakt door kort gezegd het hele vooronderzoek op jullie te nemen. Dit is wat ik noem efficiëntie!

Professionals uit andere branches in Súdwest Fryslân

Let's Talk

Bij Professionals Súdwest Fryslân staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier